Ajankohtaista

Tällä sivulla ilmoitamme matkoihin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä

YRITYKSENNE TAI RYHMÄNNE TAPAHTUMA VILLASSA!

Olisitteko kiinnostuneita järjestämään seuraavan tapahtumanne Italiassa, Espanjassa tai Ranskassa ja majoituksena olisikin hotellin sijaan Villa tai pieni linna? Olisittekin vaan oman porukan kesken, voisitte kokoustaa, juhlia, ruokailla ja nauttia omasta ohjelmasta. Vierailu viinialueella ja kokkikurssit paikallisen chefin opastuksella toimivat loistavasti tiimin yhteishengen kohotuksena ja aktiviteettina! 

Monet asiakkaistamme ovat alkaneet tarjoamaan myös työntekijöilleen mahdollisuutta työskennellä esim viikko ulkomailla, siihen tarkoitukseen Villat toimivat erinomaisesti!

Olemme saaneet valikoimiimme monia huipputason Villoja, suoraan omistajilta. Hlö määrät alk 8-35 pax.

Mikäli kiinnostusta olisi, niin ota pikimmiten yhteyttä, kevään varaukset ovat jo kuumimmillaan!

Kysy lisää tiina@abelita.fi

Matka/tapahtuma suunnitteilla? Suomessa tai ulkomailla? Ota yhteyttä, me hoidamme kaiken suunnittelusta toteutukseen! KLIKKAA

ASIAKKAAN PALAUTE

"Kiitos loistavasta yhteistyöstä Tallinnan treenileirien puitteissa. Kaikki käytännön järjestelyt toimivat erittäin sujuvasti ja mutkattomasti."

-Sport Mimi/Janina

ABELITA TRAVEL & EVENTS järjesti asiakkailleen FAM matkan Latviaan, yhdessä Magnetic Latvian @magneticlatvia ja AirBalticin @airbaltic kanssa. Kiitos kaikille järjestäjille ja matkaan osallistuneille, meillä oli erittäin antoisa matka sekä loistava porukka! Oli taas hyvä muistutus siitä miten korkeatasoisia hotelleja, ravintoloja, elämyksellisiä ohjelmia ja nähtävyyksiä löytyy vain 1h lennon päästä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta! Lämmin suositus!