ASIAKKAAN PALAUTE

Abelitasta on tullut yrityksellemme luottokumppani tapahtumien ja juhlien toteutuksessa. Abelita hoitaa luotettavasti alusta loppuun tapahtumien toteuksen, ottaen huomioon toiveemme pienintä yksityiskohtaa myöten. Abelitalta ei mielikuvitus eivätkä ideat lopu. Tapahtuman aikana voi sattua ja tapahtua kaikenlaista, mutta kaikki hoituu silloinkin täydellisesti. Voimme lämpimästi suositella Abelitaa tapahtumien ja juhlien järjestäjäksi, niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin.

HyTest Oy, Susanna Virtanen

 

VIRTUAALINEN VAPPU

 

Tänäkin vuonna joudumme viettämään Vappua etäänä, mutta ei hätää! Vappu riehan voi järjestää virtuaalisena!

Miltä kuullostaisi Suomen eturivin artistit esiintymässä juuri teille, interaktiivisena?

Voitte samalla chattailla esiintyjien kanssa ja olla virtuaalisesti mukana!

Kauttamme järjestyvät esimerkiksi Pete Parkkonen, Paula Vesala, Jenni Vartiainen, Catharina Zühlke, Behm, Chisu, muutama mainitakseni.

Komedian nälkäisille esimerkiksi Jarkko Tamminen, hovimuusikko Ilkka, Ismo Leikola tai Martti Vannas. Koe taikuuden ja mentalismin ihmeellinen maailma Noora Karman tai Risto Leppäsen kanssa ja vaikutu!

Meiltä myös juontajat koko showlle!

Ota pikaisesti yhteyttä ja järjestetään juuri teidän henkilökunnalle ikimuistoiset Vappu bileet!

 

VAPPUTARJOUS

 

YRITYSTAPAHTUMAT

VARATAAN NYT!

 

On selvää, ettei tämä rajoitusten aika kestä loputtomasti ja pian koittaa päivä jolloin on taas aika kohtaamisille, vastuullisesti ja kaikki turvallisuus määräykset huomioiden.

Meiltä kaikki palvelut tapahtumaanne, sisällön suunnittelusta toteutukseen.

  • suunnittelu
  • sisällön tuotanto
  • tilat
  • esiintyjät
  • tekniikka
  • virtuaalisiin tapahtumiin studiot ja striimauspalvelut

Varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin koska koronan jälkeen tilojen kapasiteetti on rajallinen, varaus- sekä peruutusehdot ovat kuitenkin hyvin joustavat.

Haluamme myös ennakoida tuleva tapahtumien buumi ja varmistaa, että pystytään tarjoamaan parhaat puitteet sekä ohjelmat!

Kysy lisää tiina@abelita.fi