Ajankohtaista

Tällä sivulla ilmoitamme matkoihin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä

KESÄKAMPANJA!

Mikäli olet järjestämässä tapahtumaa ja matkaa, kannattaa nyt tehdä varaus elokuun aikana, sillä jokainen min 20 pax ryhmävarauksen tehnyt saa 2hh matkalahjakortin Tallinnaan, majoitus uudessa hienossa Hilton Tallinn Park hotellissa! Lysy lisää tiina@abelita.fi

PS! Palkitsemme myös varaukseen johtaneista liideistä!

SUORAT LENNOT KALIFORNIAAN!

Abelita oli mukana juhlimassa kun Finnair julkisti uuden suoran reittinsä Amerikkaan: nyt pääsee San Franciscoon 3 kertaa viikossa! Suorista lennoista ei ole iloa vain Piilaaksoon matkaaville työmatkalaisille vaan myös meille jotka haluamme nopeasti ja mukavasti tutustumaan San Franciscoon ja sen upeaan ympäristöön.

Itse kaupunki tarjoaa jo paljon nähtävää: Fisherman’s Warfin merileijonat ja kalaravintolat, elokuvistakin tutut pienet kaupunkitalot ja Golden Gate silta joka yhdistää San Franciscon ja Marinin piirikunnan, China Townin …. ja paljon muuta! Ocean Beachilla voit nauttia vesiurheilusta ja Fisherman’s Warfista pääsee kokemaan monenlaisia veneretkiä. Vuokraa auto tai osallistu valmiille retkelle vaikka 60 -luvun Volkswagen pakettiautolla  ja lähde kaupungista ulos Napa Valleyn viinitarhoille ja luonnon helmaan!  Tässä vain muutama esimerkki sadoista upeista vaihtoehdoista, urheilu- ja luontoaktiviteetteja, shoppailua ja hyvää ruokaa unohtamatta!

Me Abelitassa voimme suunnitella ja toteuttaa juuri teille sopivan matkan San Franciscoon olipa kyse sitten räätälöidystä kokous-, kick-off- tai tutustumismatkasta ryhmille! Kysy lisätietoja tiina@abelita.fi, lennetään sinivalkoisin siivin yhdessä!

 

Kylpyläunelmia ja unelmakylpylöitä!

19.4.2017
Helena

UNELMAKYLPYLÖITÄ JA KYLPYLÄUNELMIA LIETTUASSA JA ROMANIASSA! Abelita on käynyt Liettuassa ja Romaniassa tutustumassa laadukkaisiin kylpylöihin - tutustu muutamaan niistä tästä. Järjestämme yksityisille ja yritysryhmillekin... Lue lisää »

Ideoita saapuvan vuoden matkoihin

9.9.2016

Olemme päivittäneet ryhmämatka- ja kohde-esitettämme. Toivomme, että näiden joukosta löytyy kiinnostavia kohteita. Jos mielessäsi on jokin muu maa tai kaupunki, ota yhteyttä ja kerro toiveistasi. Tutustu esitteeseen! Lue lisää »

Viskimatka Skotlantiin

8.9.2016

Helena teki matkaseurueineen viskimatkan Skotlantiin kesäkuussa 2015. Lue lisää! Kokoamme mielellämme vastaavanlaisen paketin pienelle tai suurelle ryhmälle. Kysy lisää sähköpostitse helena@abelita.fi! Lue lisää »

Kokemuksiamme Sveitsin matkasta

6.9.2016

Terveiset uutuuskohteestamme Sveitsistä! Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti, etsimme aktiivisesti uusia, tarkoin valittuja kohteita ja yhteistyökumppaneita maailmalta. Sveitsissä erityisesti Jungfrau-alue herätti... Lue lisää »

Aktiivilomat Kroatiassa

3.9.2016

Lähde elämysmatkalle Kroatiaan! Lue lisää upeista pyöräily- ja aktiivilomista: Esimerkkiviikko 1 & Esimerkkiviikko 2. Lisätietoja: helena@abelita.fi Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Uusimmat aiheet

Kylpyläunelmia ja unelmakylpylöitä!

19.4.2017
UNELMAKYLPYLÖITÄ JA KYLPYLÄUNELMIA LIETTUASSA JA ROMANIASSA! Abelita on käynyt Liettuassa ja Romaniassa tutustumassa laadukkaisiin kylpylöihin - tutustu muutamaan niistä tästä. Järjestämme yksityisille ja yritysryhmillekin... Lue lisää »