Ajankohtaista

Tällä sivulla ilmoitamme matkoihin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä

Taas yksi onnistunut tapahtuma takanapäin!

Järjestimme asiakkaamme henkilöstöjuhlat yli 200-lle Pörssitalossa, ohjelmassa huikea ilma-akrobatiaa, Dance Factorin mieletön tanssi- ja lauluesitys, illan kruunasi Sini & sax ja DJ kombo, joka ei jättänyt kyllä ketään kylmäksi! 

Mikäli haluaisitte tämän tyyppisen shown myös teidän juhliinne, ota yhteyttä tiina@abelita.fi!

   

Vaikka pian jokaisen mielen valtaa Joulu järjestelyt, olisi vielä hyvä hetki suunnitella ryhmänne talven sekä tulevan kevään tapahtuma ja matka!

Miltä kuullostaisi Rovaniemi, revontulet, kelkkasafari poro ja husky tilalle, talviolympialaiset, Joulupukkia unohtamatta? Kaikki tämä ja paljon muuta elämyksellistä järjestyy kauttamme, ota yhteyttä nina@abelita.fi!

    

Tai veisitkö ryhmäsi keväällä Budapestiin, nauttimaan kylpylöistä, jokiristeilystä, elämyksellisestä tiimikisasta, loistavasta unkarilaisesta ruoasta? Kysy lisää tiina@abelita.fi!

Lisäksi tarjoamme lukuisia muita kohteita sekä ohjelmaa, niin Suomessa kuin muualla Euroopassa, ota vaan yhteyttä niin kerromme lisää!

Terveiset Sloveniasta!

2.9.2016

Abelitalla oli ilo vierailla Conventa-matkamessuilla Ljubljanassa, Slovenian pääkaupungissa. Oli mukava tutustua Itä-Euroopan mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Sloveniaan ja Kroatiaan, jotka ovat molemmat erinomaisia paikkoja niin yritys- kuin... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Uusimmat aiheet

Kylpyläunelmia ja unelmakylpylöitä!

19.4.2017
UNELMAKYLPYLÖITÄ JA KYLPYLÄUNELMIA LIETTUASSA JA ROMANIASSA! Abelita on käynyt Liettuassa ja Romaniassa tutustumassa laadukkaisiin kylpylöihin - tutustu muutamaan niistä tästä. Järjestämme yksityisille ja yritysryhmillekin... Lue lisää »