MATKAPALVELUT

Järjestämme onnistuneita tapahtumia kotimaassa ja lukuisissa Euroopan kaupungeissa laajan ja luotettavan yhteistyökumppaniverkoston avulla.

Suosittuja matkakohteita ovat lähialueiden kuten Viron ja Baltian lisäksi Italia, Espanja, Ranska, Unkari, Saksa, Kroatia, Hollanti ja Portugali. Uusimpina kohteina Kypros ja Albania.

Oli kyse sitten lento-, laiva-, bussi- tai junamatkasta, teemme kaikki matkavaraukset ja -järjestelyt puolestanne. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

UUTUUSKOHTEEMME KYPROS!

Meillä oli ilo olla mukana tutustumassa Kyprokseen ja sen monipuoliseen tarjontaan. Kohde sopii mainiosti monenlaisille ryhmille- niin historiasta, luonnosta ja elämyksistä kiinnostuneille kuin myös aktiivilomalaisille. Pafoksen alueella 4 loistavaa golfkenttä, lukuisat vaellusreitit, maastopyöraily mahdollisuudet sekä omilla että vuokrapyörillä. Plussaa on myös suhteellisen lyhyt lento sekä sama aika perillä! Loistava välimerellinen ruoka ja paikallinen viini, mahdollisuus vierailla viiniviljelmillä ja pienissä kylissä maistelemassa home made halloumi juustoa!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tiina@abelita.fi

Tyytyväisiä asiakkaita:

“Opintomatkamme Pohjois-Italiaan onnistui mainiosti. Toiveitamme reissun suhteen kuunneltiin hyvin ja matkaohjelma oli selkeä ja toimiva. Järjestelyt toimivat ongelmitta. Food Tour -kiertue Parmassa oli mielenkiintoinen ja luomumaatila vierailu Modenassa vei meidät juustonvalmistuksen alkulähteille. Kiitokset Abelitalle yhteistyöstä!.”
- Tero Oravasaari / Meijeristiopiskelijat, Hämeen ammatti-instituutti