Juhlapalvelu järjestää juhlat puolestanne!

Onko yrityksenne täyttämässä pyöreitä ja haluaisitte juhlistaa sitä henkilökunnan kanssa? Tai onko muuten syytä juhlia?

Voit jättää kaikki järjestelyihin liittyvän meidän huoleksemme!

Kauttamme järjestyvät juhlat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Matkat, kuljetukset, tilat, catering ja juomatarjoilut, valo- ja äänentoisto, tekniikka, rakenteet, teltat, ohjelma ja esiintyjät - kaikki palvelut samasta osoitteesta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää juhlapalvelusta!


Häät/Hääjuhlat ulkomailla

”Jos nyt menisin naimisiin haluaisin tehdä sen jossain kaukana – vain minä ja hän – ehkä muutama ystävä tai perheenjäsen mukana. Puutarhassa, meren äärellä, vanhojen muurien katveessa. Söisimme hyvin, nauttisimme viinistä ja lämpimästä illasta. Ehkä joku paikallinen huolehtimassa musiikista? Majoittuisimme jossain ihanassa majapaikassa, vaihtoehtoja löytyisi  monia hotelleista yksityishuviloihin. Siitä sitten olisi ihana jatkaa häämatkaa samoissa maisemissa….” 

Olisiko tuo myös Teidän haaveenne? Mahdollisuuksia on 2 – joko vihkiminen sekä hääjuhla kohteessa tai vihkiminen maistraatissa Suomessa ja hääjuhla symbolisella vihkimisellä kohteessa.

Meidän kauttamme saatte kattavan paketin, joka räätälöidään toiveittenne mukaan. Paketti sisältää koko seurueen lennot, majoitukset, kuljetukset sekä tietysti itse hääjuhlaan liittyvät asiat.

Kysy lisää tiina@abelita.fi

Tyytyväisiä asiakkaita:

”Abelitasta on tullut yrityksellemme luottokumppani tapahtumien ja juhlien toteutuksessa. Abelita hoitaa luotettavasti alusta loppuun tapahtumien toteuksen, ottaen huomioon toiveemme pienintä yksityiskohtaa myöten. Abelitalta ei mielikuvitus eivätkä ideat lopu.Tapahtuman aikana voi sattua ja tapahtua kaikenlaista, mutta kaikki hoituu silloinkin täydellisesti. Voimme lämpimästi suositella Abelitaa tapahtumien ja juhlien järjestäjäksi, niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin.

HyTest Oy, Susanna Virtanen