Juhlapalvelu järjestää juhlat puolestasi

Haluaisitko juhlistaa merkkipäivääsi Tallinnan tasokkaimmassa hotellissa herkullisen juhlaillallisen ääressä yhdessä läheistesi kanssa? Viettäisitkö pitkän viikonlopun Gdanskin vanhassa kaupungissa upeassa viiden tähden hotellissa? Kaipaisitko kahdenkeskistä viikonloppua tunnelmallisessa kartanossa?

Elämäsi parhaimmat ja helpoimmat juhlat

Järjestämme ikimuistoiset juhlat ja merkkipäivät kotimaassa ja ulkomailla. Kun hyödynnät juhlapalveluamme, voit viettää merkkipäiväsi läheistesi kanssa huolehtimatta matkajärjestelyistä.

Voit pyytää apuamme joko koko tilaisuuden järjestämisessä tai vain tietyssä osa-alueessa, kuten cateringissa tai juhlatilan koristelussa. Juhlapalvelu auttaa kaikissa juhliin liittyvissä asioissa, kuten astiavuokrauksessa, ravintolavarauksissa ja ohjelman suunnittelussa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää juhlapalvelusta!

UUTUUS TUOTTEEMME!

Häät/Hääjuhlat ulkomailla

”Jos nyt menisin naimisiin haluaisin tehdä sen jossain kaukana – vain minä ja hän – ehkä muutama ystävä tai perheenjäsen mukana. Puutarhassa, meren äärellä, vanhojen muurien katveessa. Söisimme hyvin, nauttisimme viinistä ja lämpimästä illasta. Ehkä joku paikallinen huolehtimassa musiikista? Majoittuisimme jossain ihanassa majapaikassa, vaihtoehtoja löytyisi  monia hotelleista yksityishuviloihin. Siitä sitten olisi ihana jatkaa häämatkaa samoissa maisemissa….” 

Olisiko tuo myös Teidän haaveenne? Mahdollisuuksia on 2 – joko vihkiminen sekä hääjuhla kohteessa tai vihkiminen maistraatissa Suomessa ja hääjuhla symbolisella vihkimisellä kohteessa.

Meidän kauttamme saatte kattavan paketin, joka räätälöidään toiveittenne mukaan. Paketti sisältää koko seurueen lennot, majoitukset, kuljetukset sekä tietysti itse hääjuhlaan liittyvät asiat.

Kysy lisää nina@abelita.fi

Tyytyväisiä asiakkaita:

“Elämässä ei ole kyse virstanpylväistä vaan hetkistä! (Rose Kennedy)
Abelita loi minulle ja läheisilleni upeat puitteet Tallinnan-matkalla täyttäessäni 60 vuotta. Hotelli oli upea ja illallinen vertaansa vailla. Sain monen monta hetkeä, joita muistella. Lämpimät kiitokset niistä!”
- Leena 60-v.