RYHMÄMATKAT

Järjestämme erilaisia ryhmämatkoja yhdistyksille, järjestöille sekä koululais- ja yksityisryhmille. Hoidamme tarvittaessa kaiken matkaan liittyvän puolestanne. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palveluumme sisältyvät

  • Matkat
  • Kuljetukset
  • Majoitus
  • Ravintolavaraukset
  • Matkanjohtajan palvelut
  • Oppaan palvelut
  • Tulkin palvelut

Tapahtuma- ja teemamatkat

Ryhmämatka voi liittyä johonkin tiettyyn teemaan (luonto, ruoka, viini, design, golf…) tai johonkin tapahtumaan (ooppera, teatteri, baletti ja erilaiset festivaalit).

Yhdistysmatkat

Järjestämme kokous-, seminaari- ja juhlapalveluja sekä räätälöityjä jäsenmatkoja yhdistyksille ja muille järjestöille. Tarjoamme käyttöönne kohdemaan kontaktimme ja järjestämme halutessanne tapaamisia paikallisten toimijoiden kanssa.

Yksityisryhmien matkat

Kokoa oma porukka, niin me huolehdimme puolestasi ryhmämatkan järjestelyistä ja yksityiskohdista. Järjestämme matkoja niin ystäväporukoille, syntymäpäiväseurueille kuin polttariryhmillekin.

Uusia suhteita ja tuttavuuksia

Haluaisiko organisaationne tutustua paikallisiin toimijoihin, löytää ystävyysjärjestöjä tai -kouluja tai luoda yhteyksiä ulkomaisiin järjestöihin? Autamme mielellämme suhteiden luomisessa. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Tyytyväisiä asiakkaita:

“Turun Historiallisen Yhdistyksen perinteisten syysmatkojen järjestäjäyhteistyö Abelitan kanssa ansaitsee suuret kiitokset! Matkojen suunnittelu ja räätälöinti tarpeidemme mukaan on paneutuvaa ja asiantuntevaa, yhteydenpito vaivatonta ja palvelu kaiken kaikkiaan ystävällistä ja positiivista. Matkalle lähtiessämme voimmekin olla huolettomin mielin: kaikki toimii kuten on suunniteltu ja sovittu."”
- Petri Kähkönen ja Päivi Mäkelä / Turun Historiallinen Yhdistys