Viro 100

Suomen juhlavuoden vietosta voimme sujuvasti siirtyä juhlimaan naapurimaamme Viron 100-vuotista taivalta. Vuonna 2018 Viron tasavallan perustamisesta tulee kuluneeksi sata vuotta, joten muutenkin kulttuuritapahtumistaan ja erinomaisista kohteistaan tunnettu matkailumaa muuttuu entistäkin houkuttelevammaksi!

100 syytä vierailla Virossa

Matka- ja tapahtumatoimisto Abelita, Varsinais-Suomen Viro-keskus, Vainion Liikenne ja matkatoimisto e-Turist sekä matkatoimisto Accessible Baltics Virosta juhlistavat Viron juhlavuotta kampanjalla ”100 syytä vierailla Virossa”. Kampanjanaikana on tarkoitus selvittää, mikä saa suomalaiset matkustamaan Viroon. Tarjoamme myös läpi vuoden vinkkejä matkailijoille, kerromme juhlavuoden tapahtumista ja esittelemme myös valmiita matkapaketteja.

Matkoja joka lähtöön

Mikäli haluat viedä ryhmäsi ensi vuonna Viroon, me ja yhteistyökumppanimme toteutamme mielellämme ikimuistoisen matkan! Kyseessä voi olla yritystapahtuma, yhdistyksen jäsenmatka, yksityishenkilöiden ryhmämatka, leirikoulu tai vaikkapa merkkipäivämatka sinulle ja perheellesi. Järjestämme kaiken pienimpiä yksityiskohtia myöden ja huolehdimme matkajärjestelyistä sekä matkankulusta siten, että koko ryhmä saa rauhassa nauttia matkasta.

Ajankohtaista

VIRO 100 seminaari ja minimessut Turussa 12.4.2018

Tervetuloa mukaan kuulemaan Viron matkailun ja talouden kuulumisia sekä nauttimaan minimessujen tarjonnasta!

Paikka ja aika: 12.4.2018 kello 9-15.30, Turun kaupungin Puutarhakatu 1 auditorio ja aulatila
 

Viro-matkailijan aamu: tule kuulemaan 100 syytä matkustaa Viroon!
Viron matkailun uudet tuulet tänä keväänä.
Viro-tehopaketti, iltapäiväseminaari Viron taloudesta: Miten menee, 100-vuotias? ˇYrittäjyys Suomessa ja Virossa, Viron talouden kuulumiset, maiden yhteistyö ja EU:n kuulumiset molemmin puolin lahtea.

HUOM! Koko päivän (kello 9.00-15.30) Viro 100 Minimessut, jossa runsaasti tuote-esittelijöitä ja monipuolisesti matkailutietoa. Piipahda vaikka lounastauolla!

TERVETULOA

Tutustu Viro 100-kampanjasivuumme. Tykkäämällä sivusta pääset seuraamaan uutisia ja tapahtumavinkkejä sekä osallistumaan keskusteluun ja kilpailuihin.

Yhteystiedot

Heräsikö kysymys kampanjaan liittyen tai haluatko lähettää tarjouspyynnön? Laita viesti osoitteeseen jerena@abelita.fi.

Viron ajankohtaiset tapahtumat

Tuoreet uutiset ja tapahtumat Tallinnasta - Lue missä ja milloin vain! www.tallinna24.ee