Viro 100

Suomen juhlavuoden vietosta siirryimme sujuvasti juhlimaan naapurimaamme Viron 100-vuotista taivalta. Vuonna 2018 Viron tasavallan perustamisesta tulee kuluneeksi sata vuotta, joten muutenkin kulttuuritapahtumistaan ja erinomaisista kohteistaan tunnettu matkailumaa muuttuu entistäkin houkuttelevammaksi!

100 syytä vierailla Virossa

Matka- ja tapahtumatoimisto Abelita, Varsinais-Suomen Viro-keskus, Vainion Liikenne ja matkatoimisto e-Turist sekä matkatoimisto Accessible Baltics Virosta juhlistavat Viron juhlavuotta kampanjalla ”100 syytä vierailla Virossa”. Kampanjanaikana on tarkoitus selvittää, mikä saa suomalaiset matkustamaan Viroon. Tarjoamme myös läpi vuoden vinkkejä matkailijoille, kerromme juhlavuoden tapahtumista ja esittelemme myös valmiita matkapaketteja.

Matkoja joka lähtöön

Mikäli haluat viedä ryhmäsi ensi vuonna Viroon, me ja yhteistyökumppanimme toteutamme mielellämme ikimuistoisen matkan! Kyseessä voi olla yritystapahtuma, yhdistyksen jäsenmatka, yksityishenkilöiden ryhmämatka, leirikoulu tai vaikkapa merkkipäivämatka sinulle ja perheellesi. Järjestämme kaiken pienimpiä yksityiskohtia myöden ja huolehdimme matkajärjestelyistä sekä matkankulusta siten, että koko ryhmä saa rauhassa nauttia matkasta.

Tutustu Viro 100 -kampanjan kumppaneihimme alla olevien linkkien kautta!

Tutustu Viro 100-kampanjasivuumme. Tykkäämällä sivusta pääset seuraamaan uutisia ja tapahtumavinkkejä sekä osallistumaan keskusteluun ja kilpailuihin.

Yhteystiedot

Heräsikö kysymys kampanjaan liittyen tai haluatko lähettää tarjouspyynnön? Laita viesti osoitteeseen jerena@abelita.fi.

Viron ajankohtaiset tapahtumat

Tuoreet uutiset ja tapahtumat Tallinnasta - Lue missä ja milloin vain! www.tallinna24.ee