Erilaiset yritystapahtumat kokouksista juhliin

 • Kick-off
 • Strategia
 • Kokous- ja seminaarimatkat
 • Asiakastapahtumat
 • Pikkujoulut Suomessa sekä ulkomailla
 • Yritysjuhlat
 • Tiimikisat
 • TYKY ja TYHY päivät

Oletko etsimässä uusia ideoita ja mahdollisuuksia tapahtumaanne? Abelita Oy järjestää ikimuistoiset yritystapahtumat sekä kotimaassa että ulkomailla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kokonaisvaltainen palvelu

Järjestämme yritystapahtumat avaimet käteen -periaatteella, mutta myös osapakettina, esimerkiksi vain ohjelman tai majoituksen, riippuen asiakkaan tarpeista. Kaikki palvelut saman katon alta. Räätälöimme yritystapahtumat ja -matkat asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Hoidamme puolestanne kaiken tapahtumaan liittyvän aina matkoista ohjelmaan saakka. Mikään tapahtuma ei ole meille liian pieni tai liian suuri. Laajan yhteistyökumppaniverkostomme kautta löytyy varmasti jokaiseen tapahtumaan sopiva kohde ja ohjelma.

Kauttamme järjestyvät myös

 • Kokous- ja juhlatilat 
 • Erilaiset vierailu- ja tutustumiskäynnit
 • Yritys- ja järjestömaailman kontaktit

ESIMERKKI TAPAHTUMISTAMME:

eCraft Budapestissä

 

Syyskuussa 2018 meillä oli ilo järjestää asiakkaamme Kick-off Budapestissä, 94 osallistujaa. Pakettiin kuului lennot, kuljetukset, majoitus, ruokailut ja ohjelma.

Ohjelmaksi valikoitui tällä kertaa tiimikisa iBudapest:

Discover the streets of Pest on foot. Hidden places, small streets, interesting people. We split the group into smaller teams, each team receives an iPad. The iPad contains some enigmas that takes to the different stations, interesting sights of the city, the participants have to decode the enigmas and find out about the place they have to go to, they have to type in the solution and if the system accepts the answer they have to go to the station. At the stations our colleagues will tell some cool stories about the place and afterwards the participants will have to solve some tasks, this way collecting points. The participants have to go through 4-5 stations and solve all the tasks while having to use all their imagination. This program will allow them to use their creativity and to collect an enourmous number of points! Perfect as team competition Get to know Budapest in an amusing way Tailormade questionnaries for each group

Illallinen nautittiin yksityisristeilyllä “Tonavan kuningatar” aluksella – Budapestin panorama on lisätty UNESCON maailmanperintölistalle. Tonavan rannat kuvaavat Budapestin eri historiallisia vaiheita ja pääkaupungilla on yksi maailman kauneimpia kaupunkimaisemia. Erityisesti yöllä valojen sytyttyä.

Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli onnistunut ja Budapest hemmotteli asiakkaitamme auringonpaisteella ja lämmöllä. Suositellaan kohdetta muillekin historiasta ja elämyksistä nauttiville ryhmille!

Tyytyväisiä asiakkaita:

“Jälleen kerran Abelita lunasti lupauksensa hyvistä tapahtumajärjestelyistä. Seminaarimme hotellipalvelut toimivat hyvin ja vierailumme Suomen suurlähetystössä oli upea kokemus.”
- Sarianne Reinikkala / Tieken eBusiness Forumin pj.

Seminaari- ja kokousmatkat

Järjestämme yritysten seminaari- ja kokousmatkat ammattitaidolla sekä kotimaassa että ulkomailla. Voimme hoitaa puolestanne ilmoittautumiset, matkajärjestelyt, majoitukset, kokoustilat sekä virkistävän oheisohjelman. Henkilökuntamme voi taata matkanne toimivuuden myös toimimalla matkanjohtajana paikan päällä. Turvajärjestelyt ovat saatavissa yhteistyökumppaneidemme kautta.

Kick offit ja strategiapäivät

Motivoitunut ja fokusoitunut henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara! Kotimaassa tai ulkomailla järjestettävä yritystapahtuma voi sisältää yhteishengen kohotusta ja ajankohtaisten näkemysten jakoa. Hoidamme puolestanne kaikki käytännön järjestelyt ilmoittautumisista lähtien.

Oman kokousohjelman lisäksi voimme järjestää puhujia aiheeseen liittyen sekä muuta vapaamuotoista kokousohjelmaa. Tarjolla on runsaasti erilaista oheisohjelmaa, kuten urheilullisia aktiviteetteja, kaupunkiseikkailuita, kulttuuria sekä yrityskäyntejä.

Yritysjuhlat

Yritysjuhlat, palkintomatka, bonusmatka, vuosijuhla, pikkujoulut… Aina on aihetta juhlaan! Järjestämme teille unohtumattomat elämysjuhlat pienille ja suurille ryhmille sekä lähellä että kaukana. Upeat tilat, hyvä ruoka ja juoma sekä tilaisuuteen sopivat ohjelmat takaavat tilaisuutenne täydellisen onnistumisen. Kerro meille toiveenne ja tarpeenne, niin me toteutamme ne!

Tyky- ja virkistyspäivät

Annamme virkistävimmät ideat yrityksenne tyky- ja virkistyspäivään. Tyky-päivän ohjelmaan voivat kuulua esimerkiksi urheilu, elämykset, retket, kulttuuri, luennot sekä erilaiset kuntotestit. Kaikki ohjelmat toteutetaan ammattitaitoisten lajioppaiden ohjaamina ja paikka valitaan ohjelman luonteen mukaan.

Haluatko lisätietoa yritystapahtumista? Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää.