Erilaiset yritystapahtumat kokouksista juhliin

 • Kick-off
 • Strategia
 • Kokous- ja seminaarimatkat
 • Asiakastapahtumat
 • Pikkujoulut Suomessa sekä ulkomailla
 • Yritysjuhlat
 • Tiimikisat
 • TYKY ja TYHY päivät

Oletko etsimässä uusia ideoita ja mahdollisuuksia tapahtumaanne? Abelita Oy järjestää ikimuistoiset yritystapahtumat sekä kotimaassa että ulkomailla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kokonaisvaltainen palvelu

Järjestämme yritystapahtumat avaimet käteen -periaatteella, mutta myös osapakettina, esimerkiksi vain ohjelman tai majoituksen, riippuen asiakkaan tarpeista. Kaikki palvelut saman katon alta. Räätälöimme yritystapahtumat ja -matkat asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Hoidamme puolestanne kaiken tapahtumaan liittyvän aina matkoista ohjelmaan saakka. Mikään tapahtuma ei ole meille liian pieni tai liian suuri. Laajan yhteistyökumppaniverkostomme kautta löytyy varmasti jokaiseen tapahtumaan sopiva kohde ja ohjelma.

Kauttamme järjestyvät myös

 • Kokous- ja juhlatilat 
 • Erilaiset vierailu- ja tutustumiskäynnit
 • Yritys- ja järjestömaailman kontaktit

ESIMERKKEJÄ TAPAHTUMISTAMME:

eCraft Budapestissä                                     

Yritysjuhla Pörssitalossa

 

Tyytyväisiä asiakkaita:

“Jälleen kerran Abelita lunasti lupauksensa hyvistä tapahtumajärjestelyistä. Seminaarimme hotellipalvelut toimivat hyvin ja vierailumme Suomen suurlähetystössä oli upea kokemus.”
- Sarianne Reinikkala / Tieken eBusiness Forumin pj.

Seminaari- ja kokousmatkat

Järjestämme yritysten seminaari- ja kokousmatkat ammattitaidolla sekä kotimaassa että ulkomailla. Voimme hoitaa puolestanne ilmoittautumiset, matkajärjestelyt, majoitukset, kokoustilat sekä virkistävän oheisohjelman. Henkilökuntamme voi taata matkanne toimivuuden myös toimimalla matkanjohtajana paikan päällä. Turvajärjestelyt ovat saatavissa yhteistyökumppaneidemme kautta.

Kick offit ja strategiapäivät

Motivoitunut ja fokusoitunut henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara! Kotimaassa tai ulkomailla järjestettävä yritystapahtuma voi sisältää yhteishengen kohotusta ja ajankohtaisten näkemysten jakoa. Hoidamme puolestanne kaikki käytännön järjestelyt ilmoittautumisista lähtien.

Oman kokousohjelman lisäksi voimme järjestää puhujia aiheeseen liittyen sekä muuta vapaamuotoista kokousohjelmaa. Tarjolla on runsaasti erilaista oheisohjelmaa, kuten urheilullisia aktiviteetteja, kaupunkiseikkailuita, kulttuuria sekä yrityskäyntejä.

Yritysjuhlat

Yritysjuhlat, palkintomatka, bonusmatka, vuosijuhla, pikkujoulut… Aina on aihetta juhlaan! Järjestämme teille unohtumattomat elämysjuhlat pienille ja suurille ryhmille sekä lähellä että kaukana. Upeat tilat, hyvä ruoka ja juoma sekä tilaisuuteen sopivat ohjelmat takaavat tilaisuutenne täydellisen onnistumisen. Kerro meille toiveenne ja tarpeenne, niin me toteutamme ne!

Tyky- ja virkistyspäivät

Annamme virkistävimmät ideat yrityksenne tyky- ja virkistyspäivään. Tyky-päivän ohjelmaan voivat kuulua esimerkiksi urheilu, elämykset, retket, kulttuuri, luennot sekä erilaiset kuntotestit. Kaikki ohjelmat toteutetaan ammattitaitoisten lajioppaiden ohjaamina ja paikka valitaan ohjelman luonteen mukaan.

Haluatko lisätietoa yritystapahtumista? Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää.